SOBE

dvokrevetna_soba_pogled_na_planinu4-720x430

Dvokrevetna soba

- Dvokrevetna soba (2), prozori, pogled planina – udobna i elegantno uređena soba s bračnim krevetom. Maksimalni kapacitet sobe je dvije odrasle osobe.

DETALJI


Hotel-Maritimo-Soba-4.1-1-of-1

Superior dvokrevetna soba

- Superior dvokrevetna soba (2+1), veliki balkon, pogled more – prostrane, udobne i elegantno uređene sobe s velikim balkonom na zadnjem katu. Na balkonu se nalaze dvije ležaljke i sjedeća garnitura s kojih gosti mogu uživati u nezaboravnim pogledima na more te otoke Brač i Hvar.

DETALJI


Hotel-Maritimo-Soba-2-1-of-14

Dvokrevetna soba

- Dvokrevetna soba (2+1), balkon, pogled more – idealan smještaj za osobe koje žele uživati u prekrasnom pogledu na more i otoke. Gosti mogu birati između bračnog ili dva kreveta, a tu je i fotelja koja može poslužiti kao pomoćni ležaj.

DETALJI


Hotel-Maritimo-Soba-1-4-of-20-720x430

Dvokrevetna soba

- Dvokrevetna soba (2+1), balkon, pogled park – prostrana, udobna i elegantno uređena soba s dva kreveta, foteljom koja može poslužiti kao pomoćni ležaj, te balkonom.

DETALJI


Hotel-Maritimo-Soba-5-1-of-21

Junior suite

- Junior suite (2+2), prozori, pogled planina – prostrana i udobna soba u kojoj se nalaze spavaća soba s bračnim krevetom, te predsoblje gdje se nalazi kauč koji može poslužiti i kao pomoćni ležaj za jednu odraslu osobu ili dvoje djece.

DETALJI